Contest : Blog Gemilang



assalamualaikum sume..
korng tengok tk banner kt ats tue..hehe,azunk world(korang tekan cini yerr klau nk g blog dia )
 adakn contest..korng joinlh gk..sekarang nie kalau boleh aku nk join jer sume,mne tau dapat, x sia2 join yer 
tak..hehe..sebelum nie dh join 2 GA..skrng nie nk try nasib join contest lk..contest blog gemilng..hehe,korngtengok bnner tue..siap ader gmbr duit lagi,jngn lepskan peluang woo..kang rugi lk..hehe
join reramai yer..n sekarang nie aku nak penuhi syarat2 contest nie..
antara syarat nye adalh,korang kena jawab soklan2 dibawah gk...jawab jangan x jawab..

soklan2nye :

1.Kenapa Anda Suka Blogging
~sebabnya adalh,aku nie suka menulis walaupun hakikatnye ade ke yng nk baca entri aku...hehe

2.Berapa Jam Sehari Anda Meluangkan Masa Buat Blog
~soklan yng memang aku suke...klau mengikut perkiraan aku..agak nye dalam 5 jam kot tau pun lebih..ehehe
aku nie seorang pengonline yang tegar..setiap hari gitew..

3. Dari Mana Anda Pelajari Cara Berblog
~ ermm,perah otak jugak nak jawab nie...hehe..klau diikutkn aku belajar berblogging nie dari sepupu haku,aku dok tanya dia memanjang,cm ner nk buat nie,nk buat tue..n dari situ jugaklh aku terpikat n terus melekat nk buat blog nie..hehe..n tak lupe jugak..aku belajar dri tutorial blogger yng lebih senior gitew..thank a lot yah..

aku nak tag mereka nie:


kalau suka entri nie komen n like ok :)

6 suke entri nie:

Azhunk Awang said...

Syukran kerana sudi join contest ! Good Luck !

- Entry Diterima -

Cik Pieja said...

sama2 azunk..thank coz trima entri saye..)

sabella mohamad said...

wah
gud luck taw ~

Cik Pieja said...

heheh..thnk sabella mohamad..
jejoinlh gk yerr..:)

HonEyBuNNy said...

good luck yunk...

jom2...jom join giveaway ila tu yer..hehe

Cik Pieja said...

ok..thank ila..akan join dengn pantas..hihhihi


Copyright by Nurulsufiza.blgspot.com
back to top