1st Giveaway Sifu+Ila





assalamualaikum sume..kini aku kembali dengan GA baru..kali nie giveaway dari sifu + ila
korang nak tahu siapa mereka,sila tekan nama2 diatas..hehe..
n then aku nak share skit syarat2 GA nie..

Syarat-syarat penyertaan :

1) Mesti menjadi Follower Blog Sifu & Ila

2) Buat tajuk entry sal 1st Giveaway Sifu+Ila & letak banner di atas tu sekali…

3) Tulis 2 perkara tentang Blog Sifu & Ila (segala ayat baik, buruk, sengal , rekaan or pe2 lah, kami terima dengan dada terbuka tapi tak luas)

Contoh :

(I ) Sifu perasan penulisannya berfalsafah, hakikatnya macam tong samfah..
(ii) Ila perasan dirinya comel , hakikatnya dia seorang gadis berhias..

4) Tag 3 rakan anda dan mereka tau di tag

5) Tinggalkan link antara blog Sifu atau blog Ila…(kalau rajin.boleh tinggalkan link kedua-dua blog kami, tiada paksaan)

Pemenang akan dipilih melalui proses undian dari kami berdua…
Siapa yang paling sengal, dia lah pemenang..2 pememang bertuah akan dipilih
Jika ramai yang join,kami tidak teragak-agak menambah bilangan pemenang yang bertuah…;-)
Tarikh Tutup :

15 Julai 2011

Hadiahnya ialah :

Di taja oleh Syarikat Kristal Asfour dari Egypt iaitu loket Kristal Original dan Topup RM30 (tertakluk pada line fon yg korang guna)


korang dh tengok kan syaratnye..jomlh join..

1. ila~seorang girl yang cute n blogger yang aku anggap superb 
p/s : leh tengok blog list aku...hehe..senarai blogger superb..

2.sifu ~ blogger yang sempoi n aku tengok blog dia bnyak entri yng mempunyai nasihat @ tauladan.


saye tag mereka ini :




kalau suka entri nie komen n like ok :)

3 suke entri nie:

HonEyBuNNy said...

hehe..thanks pieja...

tapi xde la super2 sangat...biasa2 ja cm yg lain juga...;-)

tunggu 15 hb nanti ya...;-)

Cik Pieja said...

hehhe..sama2..
oryt..sedia menanti..hikhik2

sifu im said...

tq sbb sudi join..

eleh..menyampah tu ayat ila..haha..tym org puji cakap ko super, ko cakap biasa2 plak..haha..sengal tul ko neh..hoho


Copyright by Nurulsufiza.blgspot.com
back to top