kim hyun joong


Assalamualaikum sume..
korang tengok tak tajuk entri aku tue..ngee..aku memang minat ngn mamat nie since tengok dia dlm cite playfull kiss..korang mesti dh tengok jugakkn..best tak ? ..of cozlh bestkn...watak yg dia bawak lm tue menunjukkan dia sangat cool gitew..tpi kat luar tak taulh pulak..hehe..
aku nie bukan minat sebab muke dia cute + hencem jerr,tpi sebab dia anggota  + leader untuk kumpulan SS501..lagu dorang memng best n mantap n tak lupa jugak,tarian dorang superblh..tapi yg aku tak berkennnye,ada desas desuz mengatakn dia nie plastik..huhuhuuh
aku nak share pic2 die yng kiut2 kt korang eh..lehkn2..;)



tpi kalau untuk gmbr yg terakhir nie..korang nilailh sendiri yerr..;)
.
.
..
..
..
..
...
..
...
...
.
.
.
.
.
.
.

dh cm harry potter versi korea aku tengok..ngee..

oklah,buibui sume..
p/s : cer tengok gmbr shoutbox haku..gmbr dia jugak an3..hihi

kalau suka entri nie komen n like ok :)


Copyright by Nurulsufiza.blgspot.com
back to top