Cerita aku




Assalamualaikum,

        Lama dh tak menulis kt blog nih,lama jugak tk mencurahkan idea-idea untuk mengarang. Sekarang sangat buzzy ngan final exam. Macam dah tak leh nk fikir dah otak,serabut,macam2 dugaan time2 macam nih. 

Ok,that not the point,yang penting aku cepat habis,cepat balik ..ehehe. I wish i could fly right away from Sintok to Sarawak.Takyah dah guna flight-flight bagai.Seriously,missing my hometown,my house,my family,my mr R and lot a lot of thing. ~_~ . Selain tue jugak,aku happy,tak lama lagi habislah semester aku yang ke 3 nie. Hope cepat-cepat boleh graduate.

Settle with semester 3,deal pulak ngan semester 4. Semester 3 nie,such a hectic semester,jenuh berjalan semester nie. Dari awal sem sampai akhir sem,banyak dugaan,banyak rintangan yang kena laluai.Bermula dari sem 2,kena pindah pegi satu dpp @ asrama lain ke dpp lain,lenguh gilo nak angkut barang. Then,sem nie jugak nape aku banyak berjalan,sebab banyak assignment,banyak program banyak benda nak buat. Sampai badan rasa letih yang teramat.But im hapyy for it,coz it worth a lot. Pengalaman yang aku tempuh ari-ari,banyak ajar aku untuk tabah dalam apa jua dugaan hidup # cewaahh ayat.

Aku harap sem 4 nanti,dapatlah honeymoon sikit. Sikit pun jadilah,hahaha. Sem 3 dah pulun habis,sampai tak tau dah nak cakap apa. Jadi student nie memang banyak dugaan,macam-macam leh jadi,dari satu prob ke satu prob. # banyak songeh lak kn.  Stress pun banyak,tapi aku tak kesah,best jugak,yelah nanti dah keja tak sama dah dgn life dekat U. Tapi untuk sem nie aku happy jugak,walaupun aku melaluai hari-hari yang cergas dan cerdas gila. 

Dekat-dekat nak habis sem nie jugak,ramai gila yang nak kawin.Semuanya merangkap bfflh,tapi turn aku tak lagi kot. Tak tau lagi bila,hahahaha.But aku happylah untuk kawan-kawan aku yang nak kawin,hapyy for them ^^. Aku harap dorang dapat perkahwinan yang berkah. Insyaallah.. 

oklah,that all tq.


kalau suka entri nie komen n like ok :)

2 suke entri nie:


Copyright by Nurulsufiza.blgspot.com
back to top